Ons team
vakspecialisten

Wij zijn een gespecialiseerd advocatenkantoor in Venlo en richten ons op één doelgroep: De Ondernemer. Onze passie voor arbeidsrecht en ondernemingsrecht gecombineerd met ons eigen ondernemerschap zorgt ervoor dat wij ons optimaal in onze doelgroep kunnen verplaatsen. Ook bij ons stroomt ondernemersbloed door de aderen.

Of het nu gaat om advies over een individueel ontslag, een reorganisatie, een overname, het opstellen en beoordelen van contracten, procederen of het adviseren van bestuurders en aandeelhouders. De ene ondernemer heeft dagelijkse ondersteuning nodig en de andere slechts incidenteel. Iedere ondernemer is welkom bij Voor de Zaak.

We beperken ons niet alleen tot adviseren. Ook in het geval van geschillen zijn wij er voor de ondernemer. Conflicten zijn vaak erg ingrijpend omdat ze verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor alle partijen. We procederen waar dat nodig en effectief is, en zoeken de minnelijke oplossing als de situatie en belangen daar om vragen. Verder beschikken wij over een uitgebreid (inter-)nationaal netwerk, zodat wij ook bij zeer specialistische rechtsgebieden (zoals mededingingsrecht of intellectueel eigendomsrecht) en vragen over het recht van andere landen (bijvoorbeeld in Duitsland) de juiste adviezen kunnen geven.

© 2024 - Voor de Zaak
Created by LR Internet