Onze visie

Ondernemer centraal

Voor de Zaak richt zich op één doelgroep: De Ondernemer. Onze passie voor arbeidsrecht en ondernemingsrecht gecombineerd met ons eigen ondernemerschap zorgt ervoor dat wij ons optimaal in onze doelgroep kunnen verplaatsen. Bij ons stroomt ook ondernemersbloed door de aderen.

Voor de Zaak zet u, de ondernemer, centraal. Als verlengstuk van uw onderneming, uw expert op juridisch gebied; daar ligt onze toegevoegde waarde

Geen woorden maar daden

De oprichters van ons kantoor in Venlo hebben een Rotterdam connectie. Een connectie die kenmerkend is voor ons kantoor en verenigt dat wat ondernemers uit Venlo en Rotterdam sterk maakt; een no-nonsense mentaliteit. Geen woorden maar daden. Oplossingen in plaats van vage adviezen. Bij ons kunt u als ondernemer ook gewoon binnenlopen of ons even bellen. De meter gaat echt niet gelijk lopen. Een langdurige relatie met wederzijds vertrouwen opbouwen gaat voor op het sturen van een factuur voor iedere minuut.

Concreet en helder advies

Onze adviezen zijn concreet, helder en voor iedereen begrijpelijk. Uiteraard staat kwaliteit daarbij voorop. Door onze jarenlange ervaring als advocaat in ondernemingsrecht en arbeidsrecht begrijpen we direct uw belang en kunnen we u snel van gedegen advies voorzien.

Ons team is toegankelijk, betrokken en staat altijd klaar voor uw zaak.

Maak kennis met ons team!

Onze toegevoegde waarde

Voor de Zaak zet u, de ondernemer, centraal. We willen het verlengstuk zijn van de onderneming, uw expert op juridisch gebied; daar ligt onze toegevoegde waarde. Ons advies is helder en voor iedereen begrijpelijk. Uiteraard staat kwaliteit daarbij voorop. Door onze jarenlange ervaring als advocaat in ondernemingsrecht en arbeidsrecht  begrijpen we direct uw belang en kunnen we u snel van gedegen advies voorzien. We zijn toegankelijk, betrokken en staan altijd klaar voor uw zaak.

© 2024 - Voor de Zaak
Created by LR Internet