Marivonne van Kralingen
Advocaat / Mediator

Marivonne van Kralingen Marivonne van Kralingen

Met plezier en passie adviseer ik ondernemers over hun rechten en plichten op het gebied van arbeidsrecht. Een veelzijdig rechtsgebied. Het maakt mijn werkdagen dynamisch en uitdagend.

Het ene moment ben ik bezig met het opstellen van een arbeidsovereenkomst en het andere met de begeleiding van een reorganisatie, het adviseren over het algemene HR-beleid, begeleid ik een discussie met of voor een Ondernemingsraad, adviseer ik over een individueel ontslag of een re-integratietraject van een zieke werknemer. Samen met u ga ik alle uitdagingen aan die u tegenkomt als ondernemer op dit gebied; altijd op zoek naar de beste oplossing met een praktische inslag. Uiteraard adviseer ik u ook graag over alle kansen die het arbeidsrecht te bieden heeft.

Naast ondernemers adviseer ik ook individuele werknemers. Samen met u ga ik de uitdagingen aan als u tegen een arbeidsrechtelijke kwestie aanloopt. Deze mix houdt mij scherp en zorgt ervoor dat ik het hele speelveld in zicht houd.

In 2014 heb ik de specialisatieopleiding arbeidsrecht bij Grotius afgerond. De ontwikkelingen van het arbeidsrecht volg ik op de voet en ik ben lid van de Vereniging van Arbeidsrechtsadvocaten Nederland (VAAN).

Naast mijn adviserende rol als advocaat, kan ik u ook bijstaan als u een geschil wenst op te lossen door middel van mediation. In mijn rol als legal mediator kan ik u en de partij waarmee u het geschil heeft helpen tot een gezamenlijke oplossing te komen. Ik ben MfN Register Mediator.

Ik mijn vrije tijd ontmoet ik graag nieuwe mensen en zet ik mij in voor zakelijke gemeenschap waarin ik werk. In dat kader ben ik op dit moment voorzitter van de projectgroep BIZ voor Ondernemend Venlo, Commissaris bij de  Rabobank Venlo en omstreken en bestuurslid van Jong Management (een onderdeel van VNO-NCW). Afgelopen jaren heb ik mij als voorzitter ingezet voor Ondernemerscafé Venlo en heb ik mogen deelnemen het  Brightlands Excellence Programme. Het verder verdiepen van mijn vak daar houd ik mij graag mee bezig. Op de planning staat nog het volgen van een master HRM en organisatiepsychologie. De tijd die daarna nog over is spendeer ik graag in gezelschap van mijn gezin, familie en vrienden en op de yogamat.

Terug naar overzicht
© 2023 - Voor de Zaak
Created by LR Internet