Reviews

Wat zeggen cliënten over ons? Op deze pagina hebben we een aantal recensies verzameld. De bronnen zijn bekend bij ons kantoor, maar worden gezien de privacy niet weergegeven.

Manager

Bancaire sector

Super tevreden. Heel fijn samengewerkt. Geduldig, bekwaam en snel. Wensen vooraf besproken en zijn allemaal waar gemaakt en zelfs nog een beetje extra. Prettige en heldere communicatie. Absolute aanrader!

Managing Director

Food - Retail

Zeer gedreven en kundig. Rob de Hair heeft onze belangen behartigd in een zeer uitdagende casus. Vanwege de kennis die Rob ter tafel bracht, hadden we direct vertrouwen dat wij er op een goede manier uit zouden komen. Uiteindelijk werden deze verwachtingen ruimschoots overtroffen!

Managing Director

Dienstverlening

Professioneel, Integer & Toegewijd! (PIT) dat is het DNA van Marivonne van Kralingen van Voor de Zaak. Ik heb gebruik gemaakt van de uitstekende diensten van Voor de Zaak bij twee uiterst complexe en succesvolle reorganisaties/herstructureringen. Moeilijke trajecten waarbij de juridische kennis en kunde van Marivonne mede doorslaggevend is geweest voor succes. De combi met een even zo gedreven HR professional leverde niet alleen blijvende vriendschap op maar ook een tot op heden succesvolle samenwerking. Daarbij loopt Marivonne niet weg als het er soms verhit aan toe gaat. 'Ze gaat niet aan de kant' en overtuigt door haar argumentaties en houding. De communicatie is verbindend waar mogelijk en hard waar nodig.

Manager

Retail

Ik ben zeer vakkundige en professioneel geholpen door Dhr. Mr. van Oudenhoven. De sfeer is open, vriendelijk en eerlijk. Perfect bedrijf. Goed om zaken te doen met "Voor de Zaak". Bedankt.

Coördinator

Provinciale overheid

Zeer tevreden, ik ben goed en vlot geholpen. Geeft goede adviezen, neemt het contact wat ik had met de werkgever ook over wat mij rust gaf, heel blij mee! Zeker een aanrader.

Directie secretaresse

Zorg

Wij zijn zeer te spreken over de plezierige samenwerking met de medewerkers van Voor de zaak.
De deskundige, professionele, eerlijke en proactieve houding van Marivonne, en tevens haar collega’s, was heel fijn. De adviezen waren eerlijk en scherp.
Bij Voor de zaak werken betrokken medewerkers die hart hebben voor de zaak van hun cliënt, zo hebben wij ervaren.

Managing Director

Maakindustrie

Als ondernemer hebben wij contact opgenomen met Voor de Zaak Advocaten. Wij hadden dringende behoefte aan gespecialiseerde maar ook gepassioneerde juridische ondersteuning in arbeidsrecht en ondernemingsrecht.
De advocaten van Voor de Zaak spreken en verstaan de taal van de ondernemer en weten in een paar stappen de kern van het probleem te raken. Zij komen met zeer goede adviezen, zoeken alles tot op de bodem uit en treden vervolgens krachtdadig op waar en wanneer nodig, zonder daarbij de delicate balans met de menselijke maat uit het oog te verliezen.
Doordat zij het gehele proces met een rustige, persoonlijke en efficiënte aanpak in goede banen leiden wordt het vertrouwen bevestigd. Uiteraard, en daar gaat het tenslotte om, zijn alle zaken naar tevredenheid opgelost.

Directeur

IT

Het recht is het recht. Het verschil tussen advocatenkantoren kan hemelsbreed verschillen. Ze hebben mij met twee zaken fantastisch geholpen. Menselijk, ervaren en gedreven. Zij maken écht het verschil, geen enkele twijfel.

© 2023 - Voor de Zaak
Created by