Sander Oudenhoven
Advocaat

Sander Oudenhoven Sander Oudenhoven

Nieuwsgierig en geïnteresseerd in de grote diversiteit van werkgevers en de wijze waarop de werknemers in die ondernemingen een rol hebben, is de reden waarom ik voor het arbeidsrecht heb gekozen. Het arbeidsrecht is daarbij ook een rechtsgebied dat midden in de maatschappij staat en voortdurend in ontwikkeling is. In het arbeidsrecht maar ook in een onderneming gebeurt altijd iets. Dat maakt mijn werk als arbeidsrecht advocaat echt interessant.

Met mijn technische en bedrijfskundige opleiding en ervaring op het gebied van reorganisaties binnen het MKB, ben ik ook goed in staat om met een helicopterview naar een organisatie te kijken. Ik vind het daarnaast ook leuk om de ontwikkelingen op mijn vakgebied bij te houden en verdere verdieping op te zoeken en dat vervolgens vertalen naar een gedegen maar praktisch, helder en bruikbaar advies voor de ondernemer.  

In 2012 heb ik mijn specialisatieopleiding arbeidsrecht bij Grotius afgerond en ben lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Limburgse afdeling hiervan.

Uiteraard breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn gezin en vrienden. Daarnaast ben ik muziekliefhebber en bestuurslid van de Stichting Nachtwerk, de businessclub van Poppodium Grenswerk in Venlo. Tevens houd ik mijn conditie op peil bij de ondernemersgroep van 2Run4Fun in Horst en als racefietser, probeer ik met vrienden een eigen bier te brouwen, ben ik hobbykok bij kookclub CCPL, maak ik af en toe nog foto’s en bezoek een museum. Een goede balans werk/prive en een portie creativiteit vormt naar mijn mening ook de basis van een goede advocaat.

Terug naar overzicht
© 2024 - Voor de Zaak
Created by LR Internet