Voor de Zaak viert feest!
04 oktober 2021

Voor de Zaak viert feest: deze maand bestaat ons kantoor 5 jaar!  

Hoe het allemaal begon
Ik herinner me als de dag van gisteren dat Rob en ik naar elkaar uitspraken dat we aan de slag wilde gaan met ons eigen advocatenkantoor. Een uitdagende tijd, want bij de start van ons kantoor was ik 5 maanden zwanger. Desondanks hebben we de sprong in het diepe gewaagd. Op 1 oktober 2016 zijn we gestart met een flinke dosis ambitie maar ook met de nodige twijfels en zenuwen in ons lijf.

Geen dag spijt
Tot op de dag van vandaag ben ik heel trots en blij dat we de stap hebben gezet. De keuzes die we hebben gemaakt voor specialisatie in rechtsgebieden en het centraal stellen van een goede klantrelatie.  We hebben mooie relaties voortgezet, opgebouwd en met veel plezier en enthousiasme onze expertise ingezet om het verschil te maken voor alle cliënten. Het maakt dat ik iedere dag fluitend naar kantoor ga.

Groei
Al bij de start hadden we een groei ambitie. Die ambitie is uitgekomen. Op 1 april 2018 is Sander toegetreden als partner bij Voor de Zaak. Ons team is verder versterkt met Lynn en Hanneke die onze steun en toeverlaat zijn op kantoor. De ambitie heeft zijn top nog niet bereikt. We zijn druk met de verdere uitbreiding van ons kantoor.

Naast de groei in omvang, is ook onze dienstverlening uitgebreid. Bij ons kun je niet alleen terecht voor het klassieke advocatenwerk. Wij bieden ook de mogelijkheid tot mediation, een sparringspakket en een opleiding praktisch arbeidsrecht en gesprekstechnieken voor directeuren, leidinggevenden en HR-medewerkers.

Dank je wel
Het succes van de afgelopen jaren en de komende jaren is natuurlijk niet mogelijk zonder onze cliënten. Dank jullie wel! Natuurlijk ook Hanneke en Lynn bedankt voor jullie ondersteuning. Tot slot een groot dank je wel aan onze gezinnen voor hun steun en geduld voor de momenten dat ze weer eens moesten wachten als we toch nog even een mailtje moesten sturen of een telefoontje moesten plegen.

Op naar het volgende jubileum
Het enthousiasme is nog lang niet op en plannen te over, dus op naar ons volgende jubileum. 10 jaar Voor de Zaak!

Marivonne van Kralingen

Terug naar overzicht
© 2024 - Voor de Zaak
Created by