Ons kantoor groeit verder, we zijn verdrievoudigd!
01 juni 2018

Eind vorig jaar stelde Willem Gerbrands zich al aan u voor in onze column. Daarna hebben we niet stilgezeten. In februari is ons team uitgebreid met Lynn Hales en op 1 april is Sander Oudenhoven als partner bij ons aangesloten en is Hanneke Haenen onze steun en toeverlaat in de ondersteuning. Een verdrievoudiging van ons kantoor sinds de oprichting 1 oktober 2016. Een ontwikkeling waar we heel trots op zijn.

Uiteraard stellen wij ook deze nieuwe teamleden graag aan u voor.

Even voorstellen

Sander Oudenhoven

Sander heeft zich na zijn beëdiging als advocaat in 2003 meer en meer gespecialiseerd in arbeidsrecht. In 2012 heeft hij zijn specialisatie verder verdieping gegeven door een specialisatieopleiding te volgen bij de Grotius Academie. Sander is actief in alle aspecten van het arbeidsrecht, van reorganisatie tot het opstellen van arbeidscontracten en van individuele ontslagen tot het juridisch begeleiden van verbetertrajecten van werknemers.

Lynn Hales

Lynn is een gedreven en enthousiaste arbeidsrecht juriste, met veel passie voor het rechtsgebied. De veelzijdigheid van het rechtsgebied en de menselijke factor hebben haar enthousiast gemaakt om een master arbeidsrecht af te ronden aan de universiteit van Tilburg. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat Lynn de arbeidsrechtpraktijk bij Voor de Zaak ondersteunt.

Hanneke Haenen

Al heel lang weet Hanneke dat haar interesse ligt bij het ondersteunen van een team van advocaten bij de dagelijkse werkzaamheden, waarbij gastvrijheid, klantgerichtheid, accuratesse, betrouwbaarheid en collegialiteit bij haar hoog in het vaandel staan. Geen dag is hetzelfde en je weet ’s morgens vaak niet wat de dag gaat brengen.

Specialiseren is de toekomst

De tijd dat advocatenkantoren alle specialisaties onder één dak aanbieden lijkt voorbij. Rechtsgebieden en daarmee de wensen en behoeften van de klanten worden steeds complexer. Daarom heeft Voor de Zaak Advocaten zich volledig toegelegd op één doelgroep; ondernemers in de regio groot Venlo. De benodigde specialisaties, ondernemings- en arbeidsrecht, zijn evenredig over de advocaten verdeeld. Rob en Willem houden zich non-stop bezig met Ondernemingsrecht en Sander, Lynn en ik houden ons bezig met Arbeidsrecht.

Advocatuur 2.0

Maar met specialisatie alleen kom je er niet. Innovatie en advocatuur zijn niet gelijk twee termen die je met elkaar in verband brengt, maar Voor de Zaak is wellicht de uitzondering die de regel bevestigt. Het kantoor is continu bezig om nieuwe juridische producten met toegevoegde waarde voor ondernemers te ontwikkelen.

In onze volgende column zullen we daar meer over vertellen.

Ambitie

De no-nonsense mentaliteit bij Voor de Zaak spreekt veel ondernemers aan. Onze ambitie is dan ook om op termijn door te groeien tot een middelgroot kantoor met zes tot acht advocaten. Een kantoor dat altijd voorop loopt met nieuwe juridische producten voor ondernemers. Maar wel met dezelfde persoonlijke en laagdrempelige benadering zoals wij die vanaf de start van het kantoor hebben ingezet.

Wilt u meer informatie over onze teamleden kijk dan op onze website voordezaak.nl. Wilt u meer weten over onze dienstverlening dan ontvangen wij u graag voor een kopje koffie. Bel of mail mij dan gerust via marivonne@voordezaak.nl of 06-47898741.

Terug naar overzicht
© 2024 - Voor de Zaak
Created by