BOOST-sessie Praktisch Arbeidsrecht en Gesprekstechnieken

In 2 online workshops van 2 uur én een persoonlijke coaching ben je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht en goed voorbereid op gesprekken met mogelijke juridische consequenties. Weten wat de valkuilen en kansen zijn, gecombineerd met weten wat je kunt zeggen, helpt om een stevigere gesprekspartner te zijn voor jouw collega of de organisatie.

Deze workshop stelt je in staat snel en efficiënt je kennis en gesprekstechnieken bij te spijkeren.

  • 2 online workshops van 2 uur
  • 30 minuten online persoonlijke coaching

Voor wie?
Teamleiders, managers, leidinggevenden, HR-adviseurs, teamcoaches en loopbaancoaches.


BOOST 1 – ‘Het eerlijke gesprek met je medewerker’
Je leert de juridische startpunten kennen voor een goede verstandhouding met je medewerker. Daarnaast wordt er ingegaan op de regels rondom verzuim en disfunctioneren. Doordat je weet wanneer en hoe je het gesprek aangaat, kun je veel arbeidsrechtelijk gedoe voorkomen. 

BOOST 2 – ‘Gesprekstechnieken en -structuur centraal’
Je leert hoe je jouw gesprekken kunt versterken op zowel inhoud als techniek. Je leert van een confronterend gesprek en hoe je het vertrouwen wint van jouw gesprekspartner. Doordat je meer grip hebt op het gesprek, krijg je meer grip op de gewenste uitkomst.

1-OP-1 coaching
Na de workshops maak je een afspraak met jouw coach om nog eens dieper in te gaan op jouw praktijk en vragen. Hier zet je de puntjes op de ‘i’.

Bekijk de folder 

Kosten 
Pakketprijs € 350,-- excl. BTW

Data
Houd de website in de gaten voor de nieuwe data. 

Inschrijven of vragen? Laat je gegevens achter op het formulier hiernaast dan nemen we contact met je op.

Docenten

 

Marivonne van Kralingen

Marivonne is een gepassioneerd arbeidsrechtadvocate met een praktische inslag. Als een casus kan worden opgelost door een open en eerlijk gesprek heeft dat altijd haar voorkeur. “Om dat gesprek te kunnen laten slagen is het belangrijk dat ieder op de hoogte is van de juridische mogelijkheden en onmogelijkheden. Daarmee creëer je een situatie voor een gedragen oplossing.” Naast haar werk als arbeidsrechtadvocate is Marivonne ook MfN-registermediator, intervisiegespreksleider en deelt zij met veel enthousiasme haar kennis en ervaring in lezingen en cursussen.  


Sabina Brammer

Sabina is agoog en coach, gespecialiseerd in groepsdynamica en leiderschap. Als geen ander weet Sabina verschillende online en offline tools, communicatie- en coachtechnieken in te zetten voor een duurzaam resultaat. Sabina richtte in 2006 haar Bureau BeMotion op voor professionals en teams. Zij is betrokken bij de training Praktisch Arbeidsrecht, waarbij zij zorgdraagt voor het vergroten van het zelfvertrouwen en gesprekstechnieken van professionals. “Met veel plezier en passie coach ik professionals naar die stevige gesprekspartners, die zij willen zijn. Dit doe ik in de rol van procesbegeleider, coach en adviseur.” 

Op de hoogte blijven of vragen:

Bedrijfsnaam
© 2024 - Voor de Zaak
Created by