Online workshop: Praktisch arbeidsrecht en gesprekstechnieken

Maak een goede start met jouw actuele casus!
Kom beslagen ten ijs.  

Voor wie?
Teamleiders, managers, leidinggevenden, HR-adviseurs, teamcoaches

Boost je kennis!
Deze workshop stelt je in staat snel en efficiënt je kennis en gesprekstechnieken bij te spijkeren. Je bent na deze workshop op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen. Speelt er een actuele casus? Na de workshop ben jij goed voorbereid en heb je meer grip op de situatie.

Wat ga je doen?
Jouw vragen en casuïstiek staan centraal in deze interactieve workshops. Geen ellenlange hoorcolleges, wel leerzame kennisrondes en dynamische oefenmomenten. De blokken starten met plenaire kennisrondes en worden afgewisseld met interactieve break-outroom sessies met de arbeidsrechtadvocaat en de communicatiecoach. Voorafgaand aan de workshop lever je jouw persoonlijke casus in, zodat jouw vragen sowieso aan bod komen. Je leert daarnaast veel van vakgenoten en hoe andere organisaties omgaan met situaties waar jij tegenaan loopt. Na de workshops maak je een afspraak met jouw coach om nog eens dieper in te gaan op jouw praktijk en vragen. Je hebt toegang tot het besloten online platform waar alle tips voor je zijn verzameld. Ook kun je via dit platform na de workshop in gesprek blijven met de docenten en je vakgenoten. 

In 2 online Boost sessies van 2 uur én een persoonlijke coaching ben jij goed voorbereid op gesprekken met mogelijke juridische consequenties. Een goede start voorkomt veel gedoe achteraf!

 

Sessie 1                       

Het eerlijke gesprek met je medewerker

  • Wanneer ga je het gesprek aan?
  • Verzuim en disfunctioneren, de regels.
  • Hoe ga je het gesprek online aan als de medewerker thuis werkt?
  • De consequenties als je te lang wacht met het eerlijke gesprek.

Je leert de juridische startpunten kennen voor een goede verstandhouding met je medewerker. Voorkom arbeidsrechtelijk gedoe. Na deze Boost ben jij goed voorbereid.

Tussentijdse 1:1 coaching op actuele casus met de docent naar keuze – afgestemd op jouw leervoorkeur

Sessie 2                      

GRIP op het gesprek – aanspreken op gedrag

  • Versterk jouw gesprekken zowel op techniek als inhoud.
  • Oefen met het confronterende gesprek.
  • Omgaan met emoties, win het vertrouwen van jouw gesprekspartner.
  • Krijg meer GRIP op de gewenste uitkomst.

Een goed gesprek is duidelijk op de inhoud in zacht op de relatie. Soms is confronteren nodig voor een goede verstandshouding. Hoe gespreksstructuur en een plan van aanpak je daarbij kunnen helpen, ontdek je in deze workshop. Na deze Boost sta je steviger in je gesprek.

Aantal deelnemers
Het minimaal aantal deelnemers is 6 tot een maximum van 12 deelnemers. De groepen houden we klein om op die manier recht te doen aan de persoonlijke casuïstiek en ruimte voor observeren en oefenen. Als rollenspel niet je ding is, hoef je dit niet te doen!

Pakketprijs
€ 350,- excl BTW,
2x BOOST & coachingsuur

Data
De Boost-sessies worden een aantal keer per jaar georganiseerd. Houd onze website in de gaten voor de nieuwe data of neem contact met ons op. 

De docenten

Sabina Brammer                                        

Als leerprofessional blijft Sabina zichzelf steeds bijscholen om vooruit te kunnen lopen op de eisen van de huidige fluïde organisaties, waarin mensen samenwerken in wisselende teams, online en offline op verschillende locaties en betrokken zijn bij verschillende parallelle projecten. Als geen ander weet zij verschillende online en offline tools, communicatie- en coachtechnieken in te zetten voor een duurzaam resultaat. Sabina richtte in 2006 haar Bureau BeMotion op voor professionals en teams. Inmiddels adviseert zij organisaties bij cultuur en verandering vraagstukken, coacht zij professionals voor betere resultaten en faciliteert zij team- en intervisiesessies. 

Sabina Brammer | LinkedIn 

Marivonne van Kralingen

Marivonne is een gepassioneerd arbeidsrechtadvocate met een praktische inslag. Als een casus kan worden opgelost door een open en eerlijk gesprek heeft dat altijd haar voorkeur. “Om dat gesprek te kunnen laten slagen is het belangrijk dat ieder op de hoogte is van de juridische mogelijkheden en onmogelijkheden. Daarmee creëer je een situatie voor een gedragen oplossing.” Naast haar werk als arbeidsrechtadvocate is Marivonne ook MfN-registermediator, intervisiegespreksleider en deelt zij met veel enthousiasme haar kennis en ervaring in lezingen en cursussen.

Marivonne van Kralingen | LinkedIn

 

Ik heb interesse en schrijf me nu in

Bedrijfsnaam
© 2021 - Voor de Zaak
Created by LR Internet