3-daagse training ‘Praktisch Arbeidsrecht en HR-gesprekken’

Vele arbeidsconflicten kunnen voorkomen worden door het goede gesprek en het juiste proces.

Weet wat je wel en niet kunt zeggen. Begeleid het proces naar een gewenste uitkomst voor werkgever én werknemer. Uit vele praktijkcasussen blijkt juiste dossieropbouw en een vaardige gesprekspartner de basis voor succes. Zowel wanneer je jouw medewerker wilt motiveren tot ontwikkeling alsook bij het beëindigen van de arbeidsovereenkomst. Wees gedoe voor en krijg grip op de situatie. Buig tegenwerking om naar positieve inzet. Creëer realistische verwachtingen en toekomstperspectief. 

Wil je weten hoe? ➔ Wij hebben de beste oplossingen uit onze praktijk verzameld en delen de kennis graag met jou.

De unieke samenwerking tussen arbeidsrecht advocate Marivonne van Kralingen en communicatie en loopbaancoach Sabina Brammer zorgt voor een goede mix tussen theorie en praktijk, tussen juridische kennis en de fijne kneepjes van overtuigend communiceren.

Bekijk de folder

Voor wie?
Teamleiders, managers, leidinggevenden, HR-adviseurs, teamcoaches en loopbaancoaches.

Inhoud 

  • Hoe werk je toe naar een positieve bijdrage aan een verbetertraject?
  • Hoe stimuleer je toekomstperspectief?
  • Hoe laat je de ernst van de situatie doordringen?
  • Hoe leid je een ontslaggesprek in?
  • Hoe kom je tot een vaststellingsovereenkomst?
  • Wat doe je bij sociale besmetting in een team – ‘de rotte appel’.

Op tijd het juiste doen zorgt voor een positieve inzet en toekomstperspectief van medewerkers. Is dit perspectief er niet, dan heb je een goede dossiervorming nodig om te komen tot een einde van de arbeidsovereenkomst.  

Op maat en resultaatgericht!
Deze 3-daagse blended training wordt In-Company aangeboden. Samen stemmen we de leerbehoefte en exacte invulling van het programma af. De training wordt modulair aangeboden in een blended learning programma. Het E-learning platform is ondersteunend en biedt extra mogelijkheden voor maatwerk per individu. 

Leren van casuïstiek
Tijdens de training leer je van vele praktijkvoorbeelden. Ook breng je jouw eigen casuïstiek in. Iedere deelnemer heeft aan het einde van de training concreet advies en handvatten voor de ingebrachte casuïstiek.

1-OP-1 coaching
Je sluit de training af met een persoonlijk coachgesprek. Dit gesprek kan worden ingezet voor juridisch advies of persoonlijke coaching gericht op leiderschap en/of gespreksvoering voor disfunctioneren of verzuim.

Interesse?
Laat je gegevens achter op het contactformulier en wij nemen contact op voor de mogelijkheden voor jouw organisatie.

De training wordt een aantal keer per jaar ook via open inschrijving aangeboden. Houd onze website in de gaten voor de nieuwe data. Meer informatie? Laat je gegevens achter op het contactformulier hiernaast. 

Review

Docenten

 

Marivonne van Kralingen

Marivonne is een gepassioneerd arbeidsrechtadvocate met een praktische inslag. Als een casus kan worden opgelost door een open en eerlijk gesprek heeft dat altijd haar voorkeur. “Om dat gesprek te kunnen laten slagen is het belangrijk dat ieder op de hoogte is van de juridische mogelijkheden en onmogelijkheden. Daarmee creëer je een situatie voor een gedragen oplossing.” Naast haar werk als arbeidsrechtadvocate is Marivonne ook MfN-registermediator, intervisiegespreksleider en deelt zij met veel enthousiasme haar kennis en ervaring in lezingen en cursussen.  


Sabina Brammer

Sabina is agoog en coach, gespecialiseerd in groepsdynamica en leiderschap. Als geen ander weet Sabina verschillende online en offline tools, communicatie- en coachtechnieken in te zetten voor een duurzaam resultaat. Sabina richtte in 2006 haar Bureau BeMotion op voor professionals en teams. Zij is betrokken bij de training Praktisch Arbeidsrecht, waarbij zij zorgdraagt voor het vergroten van het zelfvertrouwen en gesprekstechnieken van professionals. “Met veel plezier en passie coach ik professionals naar die stevige gesprekspartners, die zij willen zijn. Dit doe ik in de rol van procesbegeleider, coach en adviseur.” 

Inschrijven of vragen:

Bedrijfsnaam
© 2023 - Voor de Zaak
Created by LR Internet