Willem Gerbrands
Advocaat

Willem Gerbrands Willem Gerbrands

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Voor de Zaak Advocaten waar ik deel uitmaak van de sectie ondernemersrecht. Deze sectie adviseert en begeleidt ondernemers bij de juridische vraagstukken waarmee zij tijdens hun ondernemerschap in aanraking komen. 

Na afronding van de opleiding rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Nijmegen heb ik niet direct voor de advocatuur gekozen. Een groot deel van mijn arbeidzaam leven heb ik in de bancaire sector doorgebracht. Na een verblijf van een aantal jaren in het buitenland heb ik de keuze voor de advocatuur gemaakt.

In mijn vrije tijd ben ik graag met sport bezig. Zo ben ik actief betrokken bij het sportleven van onze kinderen en sta ik graag op de golfbaan. Dat golfen is goed te combineren met zakelijke activiteiten. Als kantoor hebben we dan ook een zakelijk lidmaatschap bij Golfclub De Berckt in Baarlo. Ook in passief opzicht ben ik met sport bezig; zo ben ik van jongs af aan fan van de beste voetbalclub van Rotterdam-Zuid.

Naast mijn sportieve bezigheden ben ik bestuurlijk actief in het lokale verenigingsleven.

Ik ben een man van de klok en van de klokjes. Horloges zijn één van mijn passies te noemen. Ik kan geen etalage van een juwelier tegenkomen of ik moet er even snel een blik op werpen. Van Swatches op batterijen tot automatische uurwerken: ik verzamel ze en lees er alles over.

Terug naar overzicht
© 2020 - Voor de Zaak
Created by LR Internet