Nieuws

Nieuw specialistisch advocatenkantoor geopend in Venlo

Voor de Zaak zet de ondernemer centraal. Op 8 december is Voor de Zaak officieel geopend. Een nieuw advocatenkantoor opgericht door twee gedreven, jonge advocaten: Marivonne van Kralingen en Rob de Hair. Voor de Zaak is uniek in Venlo; het kantoor richt zich specifiek op ondernemers. Ze zijn gevestigd aan de Noorderpoort 9 te Venlo.

Voor de ondernemer

Voor de Zaak zet de ondernemer centraal. Zowel Marivonne als Rob hebben ruime ervaring in ondernemers- en arbeidsrecht waardoor ondernemers met elke juridische vraag bij Voor de Zaak  terecht kunnen. Zij hebben elkaar leren kennen op hun vorige werkplek. In die gezamenlijke werkomgeving hebben zij hun gedeelde ambitie gevonden. De ambitie om te ondernemen en samen te bouwen aan een goed en sterk kantoor.

“Met het nieuwe kantoor kunnen we ons volgens onze eigen werkwijze helemaal richten op de ondernemers in Noord- en Midden-Limburg, met Venlo als middelpunt. Door zelf ook de uitdagingen van het ondernemerschap aan te gaan, denken wij in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. We zijn toegankelijk, betrokken en schakelen snel” aldus Marivonne en Rob.

Betrokken in de regio

Naast hun werk als advocaat zetten beide oprichters van Voor de Zaak zich in voor de regio Venlo. Marivonne en Rob zijn beiden mede-organisator van Ondernemerscafé Venlo, een platform voor en door ondernemers. Met dit initiatief stimuleren ze het verbinden en versterken van de ondernemende regio Venlo.