Even voorstellen: Onze nieuwe stagiair
01 september 2021

Sinds deze week is Noud van Lier gestart met zijn stageperiode van 20 weken op ons kantoor. Hij stelt zich graag even voor: 

"Mijn naam is Noud van Lier en ik ben twintig jaar oud. Ik studeer HBO-rechten aan te Juridische Hogeschool Avans-Fontys in Den Bosch. Naast school vind ik het ook leuk om te voetballen, uit eten te gaan en te werken. Op dit moment werk ik bij een cateraar en bij een evenementenbedrijf.

Als derdejaars rechtenstudent zal ik mijn komende stageperiode van 20 weken invullen bij Voor de Zaak. Ik ben erg blij dat ik in deze corona-periode een kans heb gekregen om aan de slag te gaan bij dit kantoor. In de eerste week ben ik al goed ontvangen en heb ik kennis gemaakt met de medewerkers. Komende tijd zal ik vier dagen per week bezig zijn met werkzaamheden op het gebied van Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht. Daarnaast houd ik mij één dag per week bezig met een praktijkgericht juridisch onderzoek.

Tijdens mijn stage word ik begeleid door experts om nog meer te weten te komen over de rechtsgebieden. Ik ben erg gemoti
veerd om aan de stageperiode te beginnen en hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het kantoor."

Namens iedereen bij Voor de Zaak wensen we Noud veel succes en vooral plezier bij ons op kantoor!

Terug naar overzicht
© 2024 - Voor de Zaak
Created by