Gratis Webinar Arbeidsrecht en HR-gesprekken

In situaties rondom disfunctioneren en verzuim is het belangrijk dat u zorgvuldig communiceert. Hoe behoudt u de medewerking? Op welk moment en hoe legt u zaken vast in een dossier? 

Tijdens deze online sessie krijgt u een aantal tips & tricks uit onze 3-daagse training Praktisch Arbeidsrecht en Gesprekstechnieken.  

Ervaren communicatiecoach Sabina Brammer (BeMotion) en arbeidsrecht advocate Marivonne van Kralingen (VoordeZaak) hebben de handen ineengeslagen om professionals te helpen bij hèt gesprek op de werkvloer. Zij delen praktijkervaringen, geven tips en coachen professionals die gedoe willen voorkomen door het voeren van het eerlijke gesprek. Met aandacht voor de juridische actualiteit.  

In de unieke 3-daagse training Praktisch arbeidsrecht wordt de juridische achtergrond gecombineerd met psychologische inzichten en communicatiestrategie. Belangrijke tools voor leidinggevenden en HR-professionals voor het goede gesprek met uw medewerker. Weet waarom u bepaalde dingen zegt vanuit juridisch perspectief en hoe u de boodschap brengt voor meer acceptatie. 

Voor wie?
Teamleiders, managers, leidinggevenden, HR-adviseurs, teamcoaches en loopbaancoaches.

Datum
Houd onze website in de gaten voor nieuwe data.

Inschrijven? Laat je gegevens achter op het contactformulier hiernaast en je ontvangt van ons de Zoomlink voor het webinar. 

Docenten

 

Marivonne van Kralingen

Marivonne is een gepassioneerd arbeidsrechtadvocate met een praktische inslag. Als een casus kan worden opgelost door een open en eerlijk gesprek heeft dat altijd haar voorkeur. “Om dat gesprek te kunnen laten slagen is het belangrijk dat ieder op de hoogte is van de juridische mogelijkheden en onmogelijkheden. Daarmee creëer je een situatie voor een gedragen oplossing.” Naast haar werk als arbeidsrechtadvocate is Marivonne ook MfN-registermediator, intervisiegespreksleider en deelt zij met veel enthousiasme haar kennis en ervaring in lezingen en cursussen.  


Sabina Brammer

Sabina is agoog en coach, gespecialiseerd in groepsdynamica en leiderschap. Als geen ander weet Sabina verschillende online en offline tools, communicatie- en coachtechnieken in te zetten voor een duurzaam resultaat. Sabina richtte in 2006 haar Bureau BeMotion op voor professionals en teams. Zij is betrokken bij de training Praktisch Arbeidsrecht, waarbij zij zorgdraagt voor het vergroten van het zelfvertrouwen en gesprekstechnieken van professionals. “Met veel plezier en passie coach ik professionals naar die stevige gesprekspartners, die zij willen zijn. Dit doe ik in de rol van procesbegeleider, coach en adviseur.” 

Aanmelden:

Bedrijfsnaam
© 2023 - Voor de Zaak
Created by